ENGROSSALG – DANMARKS BEDSTE I DÆK – FÆLGE – KOMPLETHJUL

Lundsbjerg Industrivej 13, 6200 Aabenraa

Kundeservice +45 73 61 10 20

LOGIN HER

Information

Om All Tyres

All Tyres A/S er en grossistvirksomhed, der blev etableret tilbage i 1992. Selskabet sælger alle kendte mærker indenfor dæk og fælge til autoværksteder, bilforhandlere, og dækforhandlere primært i Danmark.
Der er også mulighed for at købe lastvognsdæk, trailerdæk m.v.

All Tyres A/S er en af de større udbydere på det danske marked indenfor dæk og fælge. Selskabet ligger på en 25.000 m2 stor grund og har mere end 8.000 m2 under tag.

All Tyres A/S beskæftiger knap 30 medarbejdere inklusive ansatte i vores tyske datterselskab Nord Tyres GmbH.

All Tyres er 100 % ejet af LTH Group A/S, der foruden All Tyres omfatter LT Finans A/S, Trailer Trade A/S, Downunder Wines A/S m.fl.

Læs mere om LTH Group her www.lth-group.dk

LAGERSTATUS OG LEVERING AF VARER

I vores shop kan du se, om varen er på lager i Aabenraa, vores afdeling i Tyskland eller på fjernlager.

Varer som står i Aabenraa eller på vores lager i Tarp i Tyskland vises med en grøn lastbil, som symbol. Disse varer ekspederes fra vores lager samme dag eller dagen efter.

Hvis varen er på fjernlager, vises lagerstatus som en orange lastbil, og det tager typisk 3-5 dage, inden du kan forvente levering.

Hos All Tyres bruger vi Danske Fragtmænd til levering af vores pakker. Alle vores pakker er naturligvis emballeret på bedst mulige måde af vores dygtige lagermedarbejdere for at minimere transportskader.
Hvis du afhenter varer på vores lager efter aftale, bliver du også mødt af vores friske lagerfolk – er de ikke lige ved ingangen, finder du dem på vores 8.000 m2 store lager.

Danske Fragtmænd leverer som udgangspunkt altid dagen efter, at forsendelsen er gået fra vores lager i Aabenraa.

Har du spørgsmål til din levering, så ring direkte til kundeservice hos Danske Fragtmænd på 72527000